• Hjälp-med-mail
Hjälp med email i Malmö

Hjälp med email

Problem med email? Vi kan hjälpa er!

Vi erbjuder hjälp att ställa in och föra över email. Det kan t.ex vara inställning av mail på dator, iPhone eller iPad eller mail som inte kan skickas eller tas emot. Min IT-Support kommer hem till Er och hjälper er med er email i hemmet.

Exempel på hjälp med email

Hjälp med router i Malmö
Överföring av mail till ny dator
Det finns en mängd olika epost-program att välja mellan och ibland vill man byta postprogram från t.ex Microsoft Outlook till Mozilla Thunderbird eller vise versa. Ett alternativ är också att börja använda Gmail istället och då vill ha med sig mail från sin gamla mail.
Ställa in IMAP
Har du tröttnat på att hela tiden behöva ta bort mail från flera olika enheter? När du tar bort ett mail från telefonen så finns det kvar på datorn och vise versa.
Vi hjälper et att ställa in så kallad IMAP så att alla dina enheter synkroniserar med varandra. Vi rekommenderar att man undviker POP3 i den mån man kan, då denna teknik inte synkroniserar e-posten.
Föra över mail till Gmail
Den största fördelen med att köra en Gmail eller annan webbaserad epost som t.ex hotmail/outlook är att alla mail sparas online vilket betyder att du inte behöver bekymra dig över att bli av med alla dina mail när du byter dator. En Webbaserad mail som Gmail kan man även ställa in i sitt lokala mailprogram om man föredrar det.
Ställa in mail på Ipad och Smartphone
Vi hjälper er att ställa in så att ni kan läsa er mail på telefonen eller Ipaden. En fördel när man t.ex är ute och reser och behöver snabb tillgång till resehandlingar, bokningar mm.
Börja använda digital kalender
Många är fördelarna att använda kalendern i Spaden, telefonen och på datorn. Du har kvar din historik. Är ni flera som delar en kalender så behöver man inte ringa sin fru eller man för att höra om man kan det datumet. Vi hjälper er att ställa in så att kalendern synkroniserar rätt oavsett om det är en Mac, PC, smartphone eller Ipad. I vårt fasta pris ingår även en kortare utbildning.

Varför välja Min IT-Support?

Stacks Image 12

DIN TRYGGHET

Vi garanterar att arbetet blir professionellt och säkert utfört. Skulle olyckan vara framme är vi fullt försäkrade.

Stacks Image 25

PRISVÄRT

Vi har satt ihop en prislista så att du som kund alltid får det bästa priset. För små enskilda ärenden rekommenderas fast pris.

Stacks Image 38

DIN TEKNIKER

Vi skiljer oss från de stora. Hos oss har du alltid samma kompetenta kontaktperson som hjälper dig hela vägen.

Toppbetyg på Google

 • account_circle
  Jättebra hjälp & fin service :) Enkla & tydliga förklaringar så man förstår när man även ska sitta själv med det efteråt. Det är inte lätt att hitta någon som man har förtroende för och känner trygghet med hemma men det gör jag verkligen med Henrik på Min IT-Support. Kan varmt rekommendera Min IT-Support :)
  Anna-Lena Lindberg
 • account_circle
  Henrik kunde snabbt lösa våra dataproblem (router, laptop och padda) på ett professionellt och dessutom sympatiskt sätt. Rekommenderas varmt.
  Gun Andersson - Lomma
 • account_circle
  Henrik hjälpte mig med min e-mail och backup. Han är trevlig att ha att göra med och nu fungerar allt som det ska igen. Rekommenderas!
  Irma Nörrenberg - Malmö
 • account_circle
  Vi kan inte önska en bättre hjälp än denna. Min It-Support såg även att vi hade en tjänst som vi inte använde vilket ledde till en besparing.
  Lena Jonsson - Staffanstorp
 • account_circle
  Kan verkligen rekommendera Min It Support,fackmässigt kunnande och trevligt bemötande.
  Gunnel Samuelsson - Kyrkheddinge