• Hjälp-med-Skrivare
Hjälp med skrivare i Malmö

Hjälp med skrivare

Problem med skrivare? Vi kan hjälpa er!

Vi utför installation och felsökning av skrivare och erbjuder hjälp att ställa in en trådlös skrivare i ert nätverk. Min IT-Support kommer hem till Er och hjälper er med er skrivare i hemmet.

Ett vanligt förekommande fel är när man uppdaterar till Windows 10 så slutar skrivaren att fungera. Det förekommer även att skrivaren ger ett felmeddelande när man flyttat till ett nytt nätverk med ny router.

Hjälp att ställa in trådlös skrivare

Att tänka på vid köp av skrivare

Hjälp med Skrivare i Malmö
Laserskrivare eller bläckskrivare?
En laserskrivare använder toner som är fyllda med pulver. Den bränner fast pulvret på pappret. Fördelen med det är att dokumentet blir mycket beständigt och det finns ingen risk att det färgar av sig. Den är ofta dyrare att köpa men tonresen räcker längre. Vi rekommenderar en laserskrivare till dig som skriver ut mycket eller lite och ej foton.

En bläckstråleskrivare är billigare i inköp men dyrare i drift. Skriver man inte ut så ofta så finns det risk för att patronerna torkar in, vilket innebär att skrivare kan ta skada och det är inte lönt att laga. En bläckstråle skrivare rekommenderar vi till dig sån skriver ut lite färgbilder och inte vill ge så mycket i inköp.
Hjälp med Skrivare i Malmö
Skriva ut i färg eller svartvitt?
Om du ska skriva ut mycket bilder eller t.ex recept och liknande så hade vi valt en Bläckstråleskrivare men om det mest är svart-vitt du kommer att skriva ut så hade vi valt en svart-vit Laserskrivare då det är det billigaste och mest lönsamma alternativet. Den är billig i inköp och tonern räcker länge. Beroende på budget kan även en färglaser gå bra att skriva ut bilder med men bilderna blir betydligt snyggare när man skriver ut på en bläckstråleskrivare.

Vi har själv en lite billigare svartvit laserskrivare för ca 900:- till enklare utskrifter och så har vi en multifunktions bläckstråleskrivare i färg till att skriva ut foton med.
Hjälp med Skrivare i Malmö
Vilka funktioner ska min skrivare ha?
Du bör fundera över om du bara biöver skriva ut eller om du även behöver skanna och kopiera. Många bläckstråleskrivare är så kallade "multifunktions skrivare" (MFC). De kan skriva ut, scanna och kopiera. Det är nästan inte lönt att köpa en som endast skriver ut då prisskillnaden är minimal.
Hjälp med Skrivare i Malmö
Pris på skrivaren?
Som med allt annat så får man för det mesta vad man betalar för. Det finns t.ex mycket billiga svartvita laserskrivare för 600:-. Det är i stort sett vad själva tonern kostar. Går man upp och ger ca 1500:- för en svartvit laserskrivare så har den t.ex större fack för papper, tonern räcker till fler utskrifter (många gånger halva kostnaden), den är snabbare och den generella hållbarheten är längre. Det kan alttå löna sig att lägga till lite när man köper skrivare.
Hjälp med Skrivare i Malmö
Hjälp att välja rätt skrivare?
Vi har en oberoende personal shopper tjänst där vi rekommenderar skrivare efter ert behov och tar fram den bästa skrivaren för er budget. Vi letar efter det bästa priset på skrivare bland både näthandlare och fysiska butiker. Vi tar även hänsyn till vilka leverantörer som har bra garantier.

Varför välja Min IT-Support?

Stacks Image 12

DIN TRYGGHET

Vi garanterar att arbetet blir professionellt och säkert utfört. Skulle olyckan vara framme är vi fullt försäkrade.

Stacks Image 25

PRISVÄRT

Vi har satt ihop en prislista så att du som kund alltid får det bästa priset. För små enskilda ärenden rekommenderas fast pris.

Stacks Image 38

DIN TEKNIKER

Vi skiljer oss från de stora. Hos oss har du alltid samma kompetenta kontaktperson som hjälper dig hela vägen.

Toppbetyg på Google

 • account_circle
  Jättebra hjälp & fin service :) Enkla & tydliga förklaringar så man förstår när man även ska sitta själv med det efteråt. Det är inte lätt att hitta någon som man har förtroende för och känner trygghet med hemma men det gör jag verkligen med Henrik på Min IT-Support. Kan varmt rekommendera Min IT-Support :)
  Anna-Lena Lindberg
 • account_circle
  Henrik kunde snabbt lösa våra dataproblem (router, laptop och padda) på ett professionellt och dessutom sympatiskt sätt. Rekommenderas varmt.
  Gun Andersson - Lomma
 • account_circle
  Henrik hjälpte mig med min e-mail och backup. Han är trevlig att ha att göra med och nu fungerar allt som det ska igen. Rekommenderas!
  Irma Nörrenberg - Malmö
 • account_circle
  Vi kan inte önska en bättre hjälp än denna. Min It-Support såg även att vi hade en tjänst som vi inte använde vilket ledde till en besparing.
  Lena Jonsson - Staffanstorp
 • account_circle
  Kan verkligen rekommendera Min It Support,fackmässigt kunnande och trevligt bemötande.
  Gunnel Samuelsson - Kyrkheddinge