Hjälp med Kabeldragning i Malmö och Lund med omnejd

Stacks Image 136

Hjälp med kabeldragning

Vi utför kabeldragning och installation av nätverkskontakter i Malmö och Lund med omnejd. Vi kommer gärna ut till er och tittar på jobbet innan.

Rätt verktyg för jobbet

Borra inte för stora hål i väggen än nödvändigt. Bäst är att dra kabeln utan närverkskontakten på.

Att tänka på när man ska dra nätverkskabel

Hjälp med router i Malmö
Se över ditt befintliga kabelnät
Sitter man i en äldre villa eller lägenhet kanske det finns befintliga rör som går i väggarna som var till det gamla koppartrådsnätet. Vet man med sig att man inte kommer att använda det igen kan det vara en bra väg att gå med en ny nätverkskabel för att undvika borra i väggar eller ta sig förbi dörröppningar. Att tänka på är dock att man kan inte veta hur dessa äldre rör är monterade, om de har för skarpa böjar, inte sitter fast ordentligt i väggdosorna mm. Denna lösning kan man testa men får prova sig fram.
Hjälp med router i Malmö
Val av kabel
Det finns flera typer av nätverkskablar att välja mellan. Cat5e, Cat6 och Cat7 kablar. Idag använder man Cat 6 kablar till det mesta. Det finns skärmade kablar som lämpar sig att dra om man kommer närma starkström. Dock har det visat sig att det ska mycket till för att närverkskabeln ska påverkas av ström. En solid installationskabel används mellan två nätverksuttag eller mellan nätverksuttag och t.ex en patchpanel.
Hjälp med router i Malmö
Sätta på kontakter på kablarna
I en nätverkskabel finns 8 st små trådar som ska in i rätt ordning i nätverkskontakterna. Om en av trådarna hamnar fel kommer inte internet att fungera som det ska. Det finns både verktygsfria kontakter och kontakter som man ska använda verktyg till. Vi föredrar det senare. Man kan koppla enligt kopplingsschema A eller B. I sverige använder vi B. Det är viktigt att det är kopplat på samma sätt i båda ändar.

Varför välja Min IT-Support?

Stacks Image 12

DIN TRYGGHET

Vi garanterar att arbetet blir professionellt och säkert utfört. Skulle olyckan vara framme är vi fullt försäkrade.

Stacks Image 25

PRISVÄRT

Vi har satt ihop en prislista så att du som kund alltid får det bästa priset. För små enskilda ärenden rekommenderas fast pris.

Stacks Image 38

DIN TEKNIKER

Vi skiljer oss från de stora. Hos oss har du alltid samma kompetenta kontaktperson som hjälper dig hela vägen.

Toppbetyg på Google

 • account_circle
  Jättebra hjälp & fin service :) Enkla & tydliga förklaringar så man förstår när man även ska sitta själv med det efteråt. Det är inte lätt att hitta någon som man har förtroende för och känner trygghet med hemma men det gör jag verkligen med Henrik på Min IT-Support. Kan varmt rekommendera Min IT-Support :)
  Anna-Lena Lindberg
 • account_circle
  Henrik kunde snabbt lösa våra dataproblem (router, laptop och padda) på ett professionellt och dessutom sympatiskt sätt. Rekommenderas varmt.
  Gun Andersson - Lomma
 • account_circle
  Henrik hjälpte mig med min e-mail och backup. Han är trevlig att ha att göra med och nu fungerar allt som det ska igen. Rekommenderas!
  Irma Nörrenberg - Malmö
 • account_circle
  Vi kan inte önska en bättre hjälp än denna. Min It-Support såg även att vi hade en tjänst som vi inte använde vilket ledde till en besparing.
  Lena Jonsson - Staffanstorp
 • account_circle
  Kan verkligen rekommendera Min It Support,fackmässigt kunnande och trevligt bemötande.
  Gunnel Samuelsson - Kyrkheddinge

DATOR

Datorservice
Datorreparation
Backup
Ominstallation
Laga Hårddisk

NÄTVERK

Router
Wifi
Kabeldragning

KUNDSERVICE

Kontakt
Om oss
Nyhetsbrev
Prislista
Rutavdrag
Presentkort
Integritetspolicy

DIVERSE

Skrivare
Email
Bank ID
Personal shopper
Produkter

TV/BREDBAND

TV installation
Upphängning av TV
Boxer
Comhem
Telia
Telenor
Ownit

ORTER

Vi erbjuder hjälp på bland annat följande orter:

Malmö, Limhamn, Lund, Trelleborg, Vellinge, Bunkeflo, Klagshamn, Skanör, Falsterbo, Skegrie, Höllviken, Åkarp, Lomma, Bjärred, Klågerup, Bara, Staffanstorp, Svedala, Skurup, Oxie, Hörby, Höör, Eslöv, Kristianstad, Stehag, Flyinge och Tollarp.

OM OSS

Min IT-Support är ett IT-företag som startade för 7 år sedan och växer stadigt. Vi har specialiserat oss på att hjälpa privatpersoner med allt inom dator, tv och övrig hemelektronik.

Läs mer om oss!

Logotyp MIn IT support

Kontakta oss idag!

040-300085
scengangare