Hjälp med boxer

Hjälp med Boxer

Installation av Tv, Internet och Telefoni

Vi hjälper till att installera TV, bredband och telefoni från Boxer i Malmö och Lund med omnejd. Det kan t.ex vara en ny router till Boxer eller en digital TV box från Boxer.

Hjälp med Boxer i Malmö och Lund med omnejd

Några tjänster vi installerar från Boxer

Hjälp med router i Malmö
Bredband
Installation av bredband via fiber från Boxer. Antingen via en router från Boxer eller en egen router.
TV
Vi hjälper till att installera TV från Boxer via internet i form av bredband via fiber. Vi rekommenderar Fiber då det är mycket stabilare att se på TV via fibernätet. Man har också mycket större valmöjligheter då informationen skickas över internet.
Telefoni
Telefonin från Boxer kopplar man in via deras router. Det är smidigt att koppla in en trådlös telefon direkt i routern. På det viset behöver man inte använda sig av det föråldrade kopparnätet.
Router
Vi hjälper er att installera och ställa in er router från Bredbandsbolaget men även om ni t.ex vill köra en egen router som har bättre räckvidd och som ger er större täckning i huset eller lägenheten.
Trådlöst nätverk
Det finns inget skönare än ett stabilt trådlöst nätverk. Idag har tekniken tagit några steg framåt och man kan komma åt ställen i hemmet som inte hade teckning tidigare. Kontakta oss gärna för konsultation om ert wifi / trådlösa nätverk och hu man optimerar det på bästa sätt.
Kabeldragning
Ibland behöver man flytta routern till en lite mer central plats i hemmet för att uppnå bästa resultat för wifi eller det trådlösa nätverket. Om man har TV via Boxer kan det även behövas dras nätverkskablar till digitalboxen då det i dagsläget är den mest stabila lösningen. Hör gärna av er till oss via vårt kontaktformulär här så kan vi bedöma om vi behöver titta på jobbet först.

Varför välja Min IT-Support?

Stacks Image p444_n12

DIN TRYGGHET

Vi garanterar att arbetet blir professionellt och säkert utfört. Skulle olyckan vara framme är vi fullt försäkrade.

Stacks Image p444_n25

PRISVÄRT

Vi har satt ihop en prislista så att du som kund alltid får det bästa priset. För små enskilda ärenden rekommenderas fast pris.

Stacks Image p444_n38

DIN TEKNIKER

Vi skiljer oss från de stora. Hos oss har du alltid samma kompetenta kontaktperson som hjälper dig hela vägen.

Toppbetyg på Google

 • account_circle
  Jättebra hjälp & fin service :) Enkla & tydliga förklaringar så man förstår när man även ska sitta själv med det efteråt. Det är inte lätt att hitta någon som man har förtroende för och känner trygghet med hemma men det gör jag verkligen med Henrik på Min IT-Support. Kan varmt rekommendera Min IT-Support :)
  Anna-Lena Lindberg
 • account_circle
  Henrik kunde snabbt lösa våra dataproblem (router, laptop och padda) på ett professionellt och dessutom sympatiskt sätt. Rekommenderas varmt.
  Gun Andersson - Lomma
 • account_circle
  Henrik hjälpte mig med min e-mail och backup. Han är trevlig att ha att göra med och nu fungerar allt som det ska igen. Rekommenderas!
  Irma Nörrenberg - Malmö
 • account_circle
  Vi kan inte önska en bättre hjälp än denna. Min It-Support såg även att vi hade en tjänst som vi inte använde vilket ledde till en besparing.
  Lena Jonsson - Staffanstorp
 • account_circle
  Kan verkligen rekommendera Min It Support,fackmässigt kunnande och trevligt bemötande.
  Gunnel Samuelsson - Kyrkheddinge